SZOLGÁLTATÁSAIM

" Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság. "


Marguerite Gardiner

Lifting
Piercing
Mezoterápia
Piercing
Tetoválás
Szemhéj tetoválás
Szempilla építés
Rádiófrekvenciás kezelés
Kozmetikai tetoválás
Tetoválás

Kozmetikai Szolgáltatások

Elektroporáció

A tű nélküli mezoterápia olyan eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin képződését, tonizálja, mély rétegben hidratálja és feszesíti a bőrt a kezelt felületeken.A tű nélküli mezoterápia kifejezés arra utal, hogy egy elektoporézis (speciális rádiófrekvenciás hullámok) elvén működő tű nélküli mezoterápiás készülék segítségével, olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat: (hyaluron, vitamin komplexek, koktélok), a bőr legmélyebb rétegébe illetve akár még mélyebbre is (bőralja), mint a hagyományos tűs, mezolift kezeléssel!

Milyen problémák esetén alkalmazhatjuk a mezoterápiát?
-laza, megereszkedett bőr feszesítése
-bőrfiatalítás
-pattanások után visszamaradt hegek
-pigment foltok halványítása
-striák kezelése
-tág pórusok
-akne kezelése
Fájdalommentes , eredményes kezelési folyamat, melynek végét cryo-terápiával zárunk, hogy a hatóanyagok megfelelően maradjanak a bőr legmélyebb rétegeiben.

Arcvasalás szérummal

Miért jó a hideg-meleg arcvasaló (thermoforézis)?Ezzel az elektrokozmetikai eljárással nagyon egyszerűen növelhető a hatóanyagos krémek bőrbe való bejuttatása, majd azon belül tartása és felszívódása. Segítségével - és a többi kezelési mód együttes használatával - még látványosabb eredményeket lehet elérni a kezeléseinkkel.Meleg vasaló A meleg bőrvasalással a kezelt bőrfelületed a testhőmérsékleted fölé emelem (kellemes 40-42 Celsius fokra). Ezáltal a pórusok kinyílnak, a vérerek kitágulnak, a sejtek tápanyag- és oxigénellátása fokozódik. Épp ezért a bőrödre felvitt - a Te bőrtípusodra való - hatóanyagos krémek sokkal könnyebben beszívódnak a mélyebb rétegekbe.Hideg vasalóEzután a vasaló másik oldalával (mely 18 Celsius fok körüli hőmérsékletre hűl le) kezelem a bőröd. A nagy hőmérséklet-különbség hatására az előzőleg megnyitott pórusok azonnal lezárhatók, így az úgynevezett "hatóanyag csapda" effektus áll be. Ennek köszönhetően a gondosan bevitt tápanyagok ott maradnak, ezáltal 100%-os hatékonyságot tudnak kifejteni.

Rádió-frekvenciás kezelés

Bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője a kollagén, mely a bőr rugalmasságáért, feszességéért felel. Azonban az időelőrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőr felszínén. A rádiófrekvenciás arcfeszesítéssel azonban ez a folyamat lassítható és segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható! A rádiófrekvenciás technológián alapuló kezelés lényege, hogy a közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását, továbbá élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.Hajszálértágulatok, és egyéb bőr rendellenességek is eredményesen kezelhetők.

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás egy műtéti beavatkozás nélküli kozmetikai eljárás, amely a kavitáció elvén működik. A kavitációs zsírbontás (más néven ultrahangos zsírbontás) 40.000 Hz frekvenciájú ultrahanghullám segítségével buborékokat hoz létre a zsírsejtek közötti térben. Az ultrahanghullám a szövetet és szerveket érintetlenül hagyva kizárólag a zsírszövetre fejt ki hatást. A kavitáció hatására a zsírsejtek felrobbannak. A zsírsejt alkotórészei folyékonnyá válnak, bekerülnek a nyirokáramba, majd távozik a bélrendszeren keresztül.Ez a folyamat fájdalommentes, relaxáló élmén.

Arc masszázs

Az ápoló, regeneráló kezelés hatására az arcbőr feszessé, a sápadt, fakó bőr rugalmassá, élettelivé válik. Javul az arcbőr oxigén és tápanyag ellátottsága, fokozódik a sejtek, rostok képződése. Az arc ezáltal szép bársonyos lesz, és az apróbb ráncok kisimulnak.

Tisztító kezelés

A bőr mechanikus úton való tisztítása, mely során az aknékat és a miteszereket távolítjuk el kíméletes módon. E bőr kezelés egészen az alap kezeléstől kezdve, a különböző elektrokozmetikai gépek beiktatásával történhet. Ez bőrtípus függő illetve egyéni igény is lehet. Ennek a kezelés eredménye egy tisztább, egészségesebb bőr.

Kozmetikai Tetoválás

Szemöldök, és szemhéj tetoválás.Egy szép szemöldök tetoválás gyönyörűen keretezi az arcot, illetve egy szemhéj tetoválás megkönnyíti a reggeli készülődést!Tű pontos előrajzolás után kezdődik mindegyik tetoválás elkészítése, igény esetén érzéstelenítő krém használatával!

1D-2D-3D
Szempilla építés

Ajánlott 3 hetente tölteni, C, CC, D ív

Szempilla Lifting

4-6 hét tartósság, Göndörít, élénkít, kiemel!

Fül lövés, orr piercing, migrén piercing


Gyantázás, Wax-ozás

Karok, Lábak gyantázása.
Az érzékeny területeken pedig wax-al való szőrtelenítés.


Flabelos Test tréning

Ez egy új típusú testkezelési eljárás, alakformáló kezelés, amelyet szokás vibrációs tréningnek is hívni. Egyszerre kényelmes és könnyed, gyors valamint hatékony. Teljes testvibrációs tréningpad, 10 perc alatt 50 percnyi edzőtermi munkával ér fel.

DIAMOND Szépségszalon,
Kézzel készült apróságok


LÁTOGASS MEG

8163, Csajág József Attila utca 1.

HÍVJ BENNÜNKET

+36-30-7436-174

ÍRJ NEKÜNK

kissklaudia006@gmail.com

Nyitvatartás

HÉTFŐ - PÉNTEK

08:00 - 18:00

SZOMBAT

08:00 - 12:30

VASÁRNAP

Megbeszélés szerint

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!