SZOLGÁLTATÁSAIM

" Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság. "


Marguerite Gardiner

Svéd Masszázs 
Lifting
Piercing
Mezoterápia
Piercing
Tetoválás
Szemhéj tetoválás
Szempilla építés
Rádiófrekvenciás kezelés
Kozmetikai tetoválás
Tetoválás

Kozmetikai Szolgáltatások

Elektroporáció

A tű nélküli mezoterápia olyan eljárás, mely elősegíti a kollagén és elasztin képződését, tonizálja, mély rétegben hidratálja és feszesíti a bőrt a kezelt felületeken.A tű nélküli mezoterápia kifejezés arra utal, hogy egy elektoporézis (speciális rádiófrekvenciás hullámok) elvén működő tű nélküli mezoterápiás készülék segítségével, olyan hatékonyan tudjuk bejuttatni a steril, analitikai tisztaságú hatóanyagokat: (hyaluron, vitamin komplexek, koktélok), a bőr legmélyebb rétegébe illetve akár még mélyebbre is (bőralja), mint a hagyományos tűs, mezolift kezeléssel!

Milyen problémák esetén alkalmazhatjuk a mezoterápiát?
-laza, megereszkedett bőr feszesítése
-bőrfiatalítás
-pattanások után visszamaradt hegek
-pigment foltok halványítása
-striák kezelése
-tág pórusok
-akne kezelése
Fájdalommentes , eredményes kezelési folyamat, melynek végét cryo-terápiával zárunk, hogy a hatóanyagok megfelelően maradjanak a bőr legmélyebb rétegeiben.

Arcvasalás szérummal

Miért jó a hideg-meleg arcvasaló (thermoforézis)?Ezzel az elektrokozmetikai eljárással nagyon egyszerűen növelhető a hatóanyagos krémek bőrbe való bejuttatása, majd azon belül tartása és felszívódása. Segítségével - és a többi kezelési mód együttes használatával - még látványosabb eredményeket lehet elérni a kezeléseinkkel.Meleg vasaló A meleg bőrvasalással a kezelt bőrfelületed a testhőmérsékleted fölé emelem (kellemes 40-42 Celsius fokra). Ezáltal a pórusok kinyílnak, a vérerek kitágulnak, a sejtek tápanyag- és oxigénellátása fokozódik. Épp ezért a bőrödre felvitt - a Te bőrtípusodra való - hatóanyagos krémek sokkal könnyebben beszívódnak a mélyebb rétegekbe.Hideg vasalóEzután a vasaló másik oldalával (mely 18 Celsius fok körüli hőmérsékletre hűl le) kezelem a bőröd. A nagy hőmérséklet-különbség hatására az előzőleg megnyitott pórusok azonnal lezárhatók, így az úgynevezett "hatóanyag csapda" effektus áll be. Ennek köszönhetően a gondosan bevitt tápanyagok ott maradnak, ezáltal 100%-os hatékonyságot tudnak kifejteni.

Rádió-frekvenciás kezelés

Bőrünk kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője a kollagén, mely a bőr rugalmasságáért, feszességéért felel. Azonban az időelőrehaladtával és a fénykárosodás eredményeképpen a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így bőrünk rugalmassága csökken, arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőr felszínén. A rádiófrekvenciás arcfeszesítéssel azonban ez a folyamat lassítható és segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható! A rádiófrekvenciás technológián alapuló kezelés lényege, hogy a közvetített energia képes átépíteni a bőr mélyebb, kollagénnel átszőtt kötőszöveti rétegét anélkül, hogy a bőr felületén bármilyen látható, vagy érezhető sérülést okozna. A rádiófrekvencia által kiváltott hőhatás a már meglévő kollagén rostokat feszesíti, és beindítja a kötőszövet regenerálódását, továbbá élénkíti az anyagcsere-folyamatokat, növeli a sejtek biokémiai aktivitását, gyorsítja a vér- és nyirokkeringést, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok, javul az oxigenizáció.Hajszálértágulatok, és egyéb bőr rendellenességek is eredményesen kezelhetők.

Arc masszázs

Az ápoló, regeneráló kezelés hatására az arcbőr feszessé, a sápadt, fakó bőr rugalmassá, élettelivé válik. Javul az arcbőr oxigén és tápanyag ellátottsága, fokozódik a sejtek, rostok képződése. Az arc ezáltal szép bársonyos lesz, és az apróbb ráncok kisimulnak.

Tisztító kezelés

A bőr mechanikus úton való tisztítása, mely során az aknékat és a miteszereket távolítjuk el kíméletes módon. E bőr kezelés egészen az alap kezeléstől kezdve, a különböző elektrokozmetikai gépek beiktatásával történhet. Ez bőrtípus függő illetve egyéni igény is lehet. Ennek a kezelés eredménye egy tisztább, egészségesebb bőr.

Kozmetikai Tetoválás

Szemöldök, és szemhéj tetoválás.Egy szép szemöldök tetoválás gyönyörűen keretezi az arcot, illetve egy szemhéj tetoválás megkönnyíti a reggeli készülődést!Tű pontos előrajzolás után kezdődik mindegyik tetoválás elkészítése, igény esetén érzéstelenítő krém használatával!

1D-2D-3D
Szempilla építés

Ajánlott 3 hetente tölteni, C, CC, D ív

Fül lövés, orr piercing, migrén piercing


Gyantázás, Wax-ozás

Karok, Lábak gyantázása.
Az érzékeny területeken pedig wax-al való szőrtelenítés.


Svéd Masszázs

A Svéd - frissítő masszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A test összes izmára kiterjedő, erőteljes, frissítő, élénkítő, kondicionáló masszázs. Alkalmazásával, a kezelt testfelület kötőszövetes rétegeinek átmozgatása és regenerálása a cél. A kezelések hatására megszűnnek az izom letapadások, spazmusok (akaratlan izomfeszülések), melynek köszönhetően az izmok, ízületek visszanyerik szabad mozgásukat is. Jótékony hatással van különböző idegi alapú bántalmak, mint pl.: háti, deréktáji "becsípődések", kisebb izomhúzódások panaszainak enyhítésére, megszüntetésére. Nyugtató, lazító hatása kihat az idegrendszerre is, melynek következtében javul a mentális állapot, és ezáltal a teljesítő képesség is nő.

DIAMOND Szépségszalon,
Kézzel készült apróságok


LÁTOGASS MEG

8163, Csajág József Attila utca 1.

HÍVJ BENNÜNKET

+36-30-7436-174

ÍRJ NEKÜNK

kissklaudia006@gmail.com

Nyitvatartás

HÉTFŐ - PÉNTEK

08:00 - 16:00

SZOMBAT

Megbeszélés szerint

VASÁRNAP

Megbeszélés szerint

© 2022 Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!